SPATZ Opspatafschermingen

Spatz opspatafschermingen hebben zich ontwikkeld tot een compleet gamma van producten en diensten die worden verspreid in heel Europa en voorzien originele uitrustingen van een aantal hoofdmerken vrachtwagen en trailer fabrikanten, maar worden  achteraf gebruikt door een toenemend aantal high profile klanten.

Produkten omvatten Kits voor voorassen op trekkende eenheden die super single wielen hebben en moeten voldoen aan de vereiste voorschriften of als extra opspatafscherming om de trekker schoon te houden.

Er zijn midden-en achteras sets "Spatz, Cutoutz, Hi-Linez en Topz" die aerodynamica bieden of een opspatafschermingen systeem dat geen zal afbreuk doen aan de dagelijkse controle van de wielmoeren. Ons gamma kan ook worden toegepast voor aanhangwagens die het uiterlijk van de trekker en aanhangwagen als een bijpassende eenheid verbeteren.

Als brandstof kosten een hoge prioriteit voor wagenparkbeheerders dan is de installatie van zijdelings skirtz van beide trekker en oplegger medeplichtig aan brandstof efficiency alswel ook de estetische uiterlijk.


 

Is het u opgevallen ...
Banner 6